Links

"Want to increase visitor traffic and your web popularity quickly and unlimited ...? Let me ..., I'll do it for you FREE ...!.. Click here-1 and here-2"

~My_OnLine_Shopp 1st Giveaway Sempena Aidilfitri~

0 tukang komen

Assalamualaikum....
Selamat menyambut bulan Ramadhan kawan2. Semoga Ramadhan kali ini kita dpt mempertingkatkan keimanan dan ibadat kita kpd Allah swt.

'Create

Hari ini pokcik nak join satu contest yg telah dianjurkan oleh My_OnLine_Shopp. Jangan hairan atau pelik. Blog pokcik ni bukan blog contest tapi tiba2 plak td pokcik rasa teringin nak join. Nie kira macam first time taw pokcik join contest aka giveaway mcm nie. Maklumlah hadiahnya menarik taw iaitu kuih raya feveret pokcik


ALMOND LONDON

kat My_OnLine_Shopp nie ada macam2 benda yg dijualnya antaranya:

  1. Detox Foot Patch
  2. Tepung Pracampuran Moist Chocolate Cake
  3. Kuih raya yg bermacam2 jenis. Salah satunya kuih di atas nie Almond London
  4. Alas Seterika Ajaib
Kagum pokcik tengok blog nie. Macam2 ada. Harga pon berpatutan. Korang pon jemput2 la jenguk blogshop nie erk. Pastu korang pon join la giveaway nie. Tarikh tutup dlm beberapa jam je lagi sebab tarikh tutupnya pada 31/8/2010.
Kalau nak join korang klik je kt banner diatas sekali 2 tau.

Syarat2 nak join pon mudah je iaitu:
Pertama : Mesti ada Blog dan tinggal di Malaysia

Ke-2 : Jadi follower kt My_OnLine_Shopp & Pencari Cinta

Ke-3 : Letakkan blog My_OnLine_Shopp & Pencari Cinta ke dalam bloglist anda (supaya senang nak tgk update terbaru dari saya)

Ke-4 : Buat satu entry bertajuk "~My_OnLine_Shopp 1st Giveaway Sempena Aidilfitri~" isi kandungan nya bebas tapi lagi best kalau anda promote barangan di blog My_OnLine_Shopp kerana saya akan beri anda peluang ke-2 semasa undian dijalankan nanti..nak copy & edit ni pon orait jek

Ke-5 : Copy code banner di atas & letak kt sidebar & dalam entry supaya saya taw siape yg join giveaway nie

Ke-6 : Tag 2 orang rakan anda & makesure dia di inform...

Ke-7 : Bagitaw saya yg anda telah menyertai giveaway saya di ruangan comment entry ini
sertakan bersama:
FOLLOWER ID & URL ENTRY

Sila ikut syarat2 yg ditetapkan jika tidak mahu di disqualified...

org yg pokcik nak tag adalah farid ngan izzati

GOOD LUCK KAWAN2



0 tukang komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2010 +_قصة حياة_+ | Blog templates - Themes by raycreationsindia | Blogger Template by Blogger Template Place | supported by Blogger Tools