Links

"Want to increase visitor traffic and your web popularity quickly and unlimited ...? Let me ..., I'll do it for you FREE ...!.. Click here-1 and here-2"

~My_OnLine_Shopp 1st Giveaway Sempena Aidilfitri~

0 tukang komen

Assalamualaikum....
Selamat menyambut bulan Ramadhan kawan2. Semoga Ramadhan kali ini kita dpt mempertingkatkan keimanan dan ibadat kita kpd Allah swt.

'Create

Hari ini pokcik nak join satu contest yg telah dianjurkan oleh My_OnLine_Shopp. Jangan hairan atau pelik. Blog pokcik ni bukan blog contest tapi tiba2 plak td pokcik rasa teringin nak join. Nie kira macam first time taw pokcik join contest aka giveaway mcm nie. Maklumlah hadiahnya menarik taw iaitu kuih raya feveret pokcik


ALMOND LONDON

kat My_OnLine_Shopp nie ada macam2 benda yg dijualnya antaranya:

  1. Detox Foot Patch
  2. Tepung Pracampuran Moist Chocolate Cake
  3. Kuih raya yg bermacam2 jenis. Salah satunya kuih di atas nie Almond London
  4. Alas Seterika Ajaib
Kagum pokcik tengok blog nie. Macam2 ada. Harga pon berpatutan. Korang pon jemput2 la jenguk blogshop nie erk. Pastu korang pon join la giveaway nie. Tarikh tutup dlm beberapa jam je lagi sebab tarikh tutupnya pada 31/8/2010.
Kalau nak join korang klik je kt banner diatas sekali 2 tau.

Syarat2 nak join pon mudah je iaitu:
Pertama : Mesti ada Blog dan tinggal di Malaysia

Ke-2 : Jadi follower kt My_OnLine_Shopp & Pencari Cinta

Ke-3 : Letakkan blog My_OnLine_Shopp & Pencari Cinta ke dalam bloglist anda (supaya senang nak tgk update terbaru dari saya)

Ke-4 : Buat satu entry bertajuk "~My_OnLine_Shopp 1st Giveaway Sempena Aidilfitri~" isi kandungan nya bebas tapi lagi best kalau anda promote barangan di blog My_OnLine_Shopp kerana saya akan beri anda peluang ke-2 semasa undian dijalankan nanti..nak copy & edit ni pon orait jek

Ke-5 : Copy code banner di atas & letak kt sidebar & dalam entry supaya saya taw siape yg join giveaway nie

Ke-6 : Tag 2 orang rakan anda & makesure dia di inform...

Ke-7 : Bagitaw saya yg anda telah menyertai giveaway saya di ruangan comment entry ini
sertakan bersama:
FOLLOWER ID & URL ENTRY

Sila ikut syarat2 yg ditetapkan jika tidak mahu di disqualified...

org yg pokcik nak tag adalah farid ngan izzati

GOOD LUCK KAWAN2



doa taubat

0 tukang komen

Wahai Tuhan ku Tak Layak Ke Syurga Mu
Namun Tak Pula aku Sanggup Ke Neraka Mu

Ampunkan Dosa ku Terimalah Taubat Ku
Sesungguhnya Engkaulah Pengampun Dosa-dosa Besar

Ilaahi lastu lilfirdausi ahlan
walaa aqwaa 'alannaaril jahimi
fahabli taubatan waghfir dzunuubi
fa innaka ghoofiruddzambil 'adziimi

Dosa-dosaku Bagaikan Pepasir Di Pantai
Dengan Rahmat Mu Ampunkan Daku Oh Tuhan Ku

Wahai Tuhan Selamatkan Kami Ini
Dari Segala Kejahatan dan Kecelakaan

Kami Takut Kami Harap Kepada Mu
Suburkanlah Cinta Kami Kepada Mu

Akulah Hamba Yang Mengharap Belas Dari Mu

0 tukang komen

hari raya ni kalau bagi budak2 memang la happy tapi kalau remaja kurang la sikit tul x......
hal ini sebab mereka seronok nak kutip duit raya la 2 pasal happy je...kadang-kadang ada yang tak puasa pun tapi bila raya mereka pasing seronok...
tapi pokcik pun rasa macam tak sabar je nak raya.....

0 tukang komen

Get Islamic Animation at amatullah83.blogspot.com Pictures, Images and Photos

0 tukang komen

Get Islamic Animation at amatullah83.blogspot.com Pictures, Images and Photos

0 tukang komen


jagan tunjuk pandai kalau tak reti.. layan dulu video ni pastu gelakla..

0 tukang komen


jgn korang jadi macam ni..
study la betul..
tau..

0 tukang komen


hukum..hudud... korang layan tau video ni semoga sikap kita bersama berubah kepada yang lebih baik....
tapi sebelum pokcik lupa kalaulah korang duduk dekat kawasan kena la pi tonton nanti berdosa pula..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2010 +_قصة حياة_+ | Blog templates - Themes by raycreationsindia | Blogger Template by Blogger Template Place | supported by Blogger Tools