Links

"Want to increase visitor traffic and your web popularity quickly and unlimited ...? Let me ..., I'll do it for you FREE ...!.. Click here-1 and here-2"
0 tukang komen





jaket sebut je jaket mesti ramai orang rasa best...terutama mat mato bukan mat rempit tau..
sebb dgn jeket ni mereka nampak lebih bergaya...bak kata adnan sempit biar papa asal bergaya...

0 tukang komen


hari raya...hari raya..semua bagai nak sedih bukan kerana bulan puasa nak berakhir tetapi pasal kuih raya hanya ada tiga jenis..tetapi pokcik nak gita korang lah...tupon kalau korang nak dengar..yang raya ni kita saje gembira tetapi orang yang beriman sedih sebab bulan puasa sudah hampir ke penghujungnya...kalau korang tak percaya korang pergilah ke masjid atau surau tengok sape ada dekat sana..yang paling banyak yang ada cuma bilal,imam.,siak....tu je kot so pikir2 kan apa yang pokcik katakan ini...

puasa

0 tukang komen

pokcik nak citer kat korang tentang posa..sbb posa ni pokcik rasa kita patut bersyukur pada ALLAH SWT sebab menetapkan hukum posa kerana bagi pokcik banyak faedah di antaranya

  • dengan posa kita dapat mengawal nafsu
  • melatih diri supaya bersabar
  • kita dapat merasa kesususahan orang lain yang tak makan
pokcik pun dah lama tak tulis blog ni dah tak tau apa lagi nak tulis
tapi sama la kita kuatkan iman di bulan puasa yang berkat serta raja segala bulan..lagi pokcik rasa kita perlulah banyakan zikir kepada ALLAH SWT spuya kita dapat keberkatan amin

poyo...

0 tukang komen

poyo..sering orang kata dekat member..dia yang kawan dia poyo gile...sebonarnya pokcik pun selalu kata mcm tu dkat mmber pokcik..tapi x pe la..pokcik pham maksud dia...setengah tu haram tak paham pun..tapi bila orang kata poyo..ikut..je..tak kira..paham ke tak...teruk betul la ..kat x baik kata cam tu..dkat mmber..seeloknya tegurla kalau korang menyampah dengan dia.....tak pun korang diam je..k so korang pikir la apa yang baik untuk korang..

jihad...

0 tukang komen

pokcik...nak cite..kat korang tentang jihad...kalau korang tengok sendirilah..pada gambar yang pokcik..terterakan dekat atas ni tentu korang fikir yang jihad ni kita harus berperang sehinga...mati...memang benar...dalam masa yang sama kita harus berjihad mengunakan bahasa yang boleh...membuatkan orang tertarik dengan agama yang suci..ini....subhanaallah...agama islam...ini bukan jalang-jalang...sedangkan jika kita mati dalam menegakan islam..ke syurga kita inshaALLAH...so macam biasa lu pikir la sendiri....dah macam nabil pulak dah..sorry ye cik nabil pokcik pinjam je ayat ko tu..

0 tukang komen

megikut apa yang pokcik and kawan2 pokcik rasa...........benda2 bertulis monster energy x seelok-eloknya di pakai oleh orang islam..kita kerana korang boleh melihat bahawa..pada logo yang pokcik sertakan kat atas ni terdapat lambang salib..iaini seperti huruf "t"...korang boleh tengok...sendiri monster energy ini terdapat huruf salib yang di sembunyikan..pada huruf "o" nya....so ...korang renung2kan and fikior la..sendiri..yang baiknya datang dari ALLAH S.W.T..yang buruk datang dari diri pokcik sendiri....


0 tukang komen

ibu kasih.... mu hingga ke syurga...
sukar seorang ibu hendak membuang anak...tapi begitu mudah seorang anak membuang seorang ibu.....seeorang ibu boleh menjaga 10 orang anak kenape 10 orang anak belum mampu
menjaga seorang ibu.. itu persoalan yang pokcik nak kongsikan dengan korang...kenapa anak selalu menderhargai ibu bapanya...termasuk lah diri pokcik sendiri...ini hakikat yang memang berlaku dalam masyarakat kita........kita sentiasa mendoakan ibu bapa kita supaya selamat dunia dan akhirat....inshaALLAH....

2 tukang komen


korang percaya bomoh..x ...kalau pokcik tak pasai la teman nak percaya....
buat apa tambah dosa je.. die tu bkan pandai rukiah pun yang dia tau baja mentera.... yang macam cita mentera 2 la lbih kurang...dan ada jgak yang jenih pernipu sampai orang percaya gila dekat dia padahal semua itu kuasa ALLAH s.w.t. yang ubat kan so skrang pokcik nak tnjukan dkat korang gambar bomoh dkat atas ni hah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2010 +_قصة حياة_+ | Blog templates - Themes by raycreationsindia | Blogger Template by Blogger Template Place | supported by Blogger Tools