Links

"Want to increase visitor traffic and your web popularity quickly and unlimited ...? Let me ..., I'll do it for you FREE ...!.. Click here-1 and here-2"

poyo...

0 tukang komen

poyo..sering orang kata dekat member..dia yang kawan dia poyo gile...sebonarnya pokcik pun selalu kata mcm tu dkat mmber pokcik..tapi x pe la..pokcik pham maksud dia...setengah tu haram tak paham pun..tapi bila orang kata poyo..ikut..je..tak kira..paham ke tak...teruk betul la ..kat x baik kata cam tu..dkat mmber..seeloknya tegurla kalau korang menyampah dengan dia.....tak pun korang diam je..k so korang pikir la apa yang baik untuk korang..

jihad...

0 tukang komen

pokcik...nak cite..kat korang tentang jihad...kalau korang tengok sendirilah..pada gambar yang pokcik..terterakan dekat atas ni tentu korang fikir yang jihad ni kita harus berperang sehinga...mati...memang benar...dalam masa yang sama kita harus berjihad mengunakan bahasa yang boleh...membuatkan orang tertarik dengan agama yang suci..ini....subhanaallah...agama islam...ini bukan jalang-jalang...sedangkan jika kita mati dalam menegakan islam..ke syurga kita inshaALLAH...so macam biasa lu pikir la sendiri....dah macam nabil pulak dah..sorry ye cik nabil pokcik pinjam je ayat ko tu..

0 tukang komen

megikut apa yang pokcik and kawan2 pokcik rasa...........benda2 bertulis monster energy x seelok-eloknya di pakai oleh orang islam..kita kerana korang boleh melihat bahawa..pada logo yang pokcik sertakan kat atas ni terdapat lambang salib..iaini seperti huruf "t"...korang boleh tengok...sendiri monster energy ini terdapat huruf salib yang di sembunyikan..pada huruf "o" nya....so ...korang renung2kan and fikior la..sendiri..yang baiknya datang dari ALLAH S.W.T..yang buruk datang dari diri pokcik sendiri....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2010 +_قصة حياة_+ | Blog templates - Themes by raycreationsindia | Blogger Template by Blogger Template Place | supported by Blogger Tools